Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » βιβλία
  Εκτυπώστε το άρθρο

Κωστής Γαϊτάνος: Εγχειρίδιο Μουσικής

΄

 

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο που απευθύνεται σε όλους, μαθητές, επαγγελματίες μουσικούς και βέβαια δασκάλους. Περιλαμβάνει ενότητες πληροφοριών για τη σημειολογία και την ιστορία, την ύλη του κάθε οργάνου σε ωδειακό επίπεδο, δίνει απαντήσεις σε μουσικά ερωτήματα που όλοι μας έχουμε και θα έχουμε. Είναι απλά και κατανοητά γραμμένο, εξ άλλου η παιδαγωγική εμπειρία του συγγραφέα είναι από πολύ παλιά γνωστή και αποδεκτή.

 

Εκδόσεις Φίλιππος Νάκας

 


 Το TaR βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών του. Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους, γι'αυτό και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του ( "νέα και αναΤaRάξεις", "κυκλοφορίες" ) εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες. Όπως είναι επόμενο, το TaR δεν φέρει ευθύνη για τη διατύπωση κι ούτε μπορεί να ελέγξει απόλυτα την εγκυρότητα των δελτίων τύπου και των βιογραφικών που επιλέγονται για δημοσίευση σε αυτές τις στήλες.

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center