Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΣΤΗΛΕΣ » Δημιουργός και καλλιτέχνης στην εποχή του διαδικτύου (Α. Πλέσσας) & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Μουσική Τεχνολογία (δημιουργία & παραγωγή)
  Εκτυπώστε το άρθρο


Σκέψεις του συνθέτη Αντώνη Πλέσσα, που, όπως διατείνεται, για να γράψει αυτό το κείμενο, έπαιξε τον ρόλο του ανθρώπου που (κοντολογίς) "έκανα μίξη στις σκέψεις και τον προβληματισμό των συνανθρώπων μου".
Ωστόσο, το κείμενό του για το δισκογραφικό προϊόν και τη θέση των δημιουργών μέσα στο παρόν δισκογραφικό σύστημα, εδώ εμείς στο TaR, τις ασπαζόμαστε και τις υιοθετούμε.


κάντε κλικ και διαβάστε:

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

του Αντώνη Πλέσσα
Blog: http://www.aplessas.gr/

Το κείμενο είναι σε μορφή pdf. Πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να το διαβάσετε online με το Acrobat Reader, εφόσον έχετε γρήγορη σύνδεση (ADSL).
Εάν έχετε αργή σύνδεση, κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε "αποθήκευση ως" ("save target as") για να το κατεβάσετε στον σκληρό σας δίσκο.Διαδικτυακή παρουσία Αντώνη Πλέσσα:
Blog: http://www.aplessas.gr/ - Makemusic.gr -
YouTube
Facebook - superstar.gr -
myspace- Twitter| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center