Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » ΦΑΚΕΛΟΙ » φάκελος Μουσική Παιδεία
  Εκτυπώστε το άρθρο

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ είναι άλλος ένας Σύλλογος που προσπαθεί να μορφοποιήσει τις επαγγελματικές και καλλιτεχνικές του προδιαγραφές, στέλνωντας στο ΥΠΠΟ ετούτη την επιστολή. Ας το παρακολουθήσουμε το θέμα. Εξ' άλλου, πόσες φορές και εμείς όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες μουσικοί, δεν χτυπήσαμε την πόρτα του (σχεδόν πάντα) αφιλόξενου υπουργείου:
Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τα αιτήματα αυτού του Συλλόγου. Είναι κι αυτά μέσα στα τόσα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Ωδείων.

Επιστολές προς τον Υπουργό Πολιτισμού
σχετικά με τη λειτουργία των νέων τάξεων Διεύθυνσης Χορωδίας
που θα λειτουργήσουν από φέτος στα Ωδεία| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center