Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

REQUIREMENTS - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ TAR-RADIO ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚAΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ADOBE FLASH PLAYER 

ΤΟ TAR-RADIO ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΑΕΠΙ)

FAQ (Συχνές απορίες)

1. Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου με το tar-radio
Ο διακομιστής (Server) του TaR-Radio βρίσκεται στις ΗΠΑ. Σε ώρες αιχμής υπάρχει περίπτωση λόγω φόρτου στα δίκτυα να αποτυγχάνει η σύνδεση. Παρακαλούμε ξαναδοκιμάστε σε λίγα λεπτά.

2. Πατώντας κάποιο από τα 'κουμπιά' του tar-radio, το μόνο που ανοίγει είναι ένα αναδυόμενο κενό μικρό παράθυρο.
α) Υπάρχει περίπτωση να μην είναι εγκατεστημένο στο σύστημά σας το απαραίτητο ADOBE FLASH PLAYER
β) βλ. ερώτηση νο1

3. Πατώ κάποιο από τα 'κουμπιά' του tar-radio, αλλά δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.
Ελέγξτε μήπως οι ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος περιήγησης (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome κλπ) είναι τόσο αυστηρές που δεν επιτρέπουν τα αναδυόμενα παράθυρα, την εκτέλεση του ADOBE FLASH PLAYER η την εκτέλεση Javascript. Επίσης ελέγξτε τις ρυθμίσεις του εσωτερικού η εξωτερικού Firewall (εάν υπάρχει στο σύστημα σας).| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center