Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΠΡΟΣΩΠΑ » Νέες Παρουσίες
  Εκτυπώστε το άρθρο

[Νέες Παρουσίες]

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ
(βιολοντσέλο)


Antonio Vivaldi "Καλοκαίρι" (από τις "4 Εποχές" - 3ο μέρος)
Διασκευή για βιολοντσέλο και ερμηνεία:
Κωνσταντίνος Μπουντούνης

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης γεννήθηκε το 1989 από γονείς μουσικούς.
Τα πρώτα του μαθήματα πήρε από τον Χρήστο Σφέτσα και συνέχισε τις σπουδές του με δάσκαλο τον Ρενάτο Ρίπο και θεωρητικά με τον Βασίλη Μητρόπουλο. Το ντεμπούτο του με ορχήστρα έγινε το Φεβρουάριο του 2002 όταν, σε ηλικία 13 ετών, έπαιξε το κοντσέρτο του Haydn σε Ντο Μείζονα με την Ορχήστρα Πατρών υπό τη διεύθυνση του Saulius Sodeckis. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Ορχήστρα “Οι Κιθαριστές”.
Την Άνοιξη του 2001 τιμήθηκε με δύο πρώτα βραβεία στους Πανελλήνιους Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας.
Τον Ιανουάριο του 2005 πήρε το Δίπλωμα του από το Ωδείο Ραζή (τάξη Ρενάτο Ρίπο) με βαθμό “Άριστα Παμψηφεί” και Α’ Βραβείο.

Είναι μέλος της Ορχήστρας “Οι Κιθαριστές” με την οποία εμφανίστηκε σαν Σολίστ στο Ωδείο Ηρώδου  Αττικού στις 28 Ιουλίου 2004 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με την ίδια ορχήστρα έχει επίσης εμφανιστεί επανειλημμένα στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς και στην Νέα Υόρκη σε συναυλίες από το «Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης» και έχει λάβει μέρος σαν σολίστ στα δυο CD που κυκλοφόρησαν από την Legend (Libertango – Historia de Una Amor).
Εχει παίξει σε συναυλίες με τους κιθαριστές Σπύρο Χριστόγλου, Μιχαηλάγγελο Τουμανίδη και Ανδρέα Καρακατσάνη. Απο το τέλος του 2008 συνεργάζεται με τον πιανίστα Δημήτρη Κούκο

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και Master Classes με τους: Natalia Gutman (Ωδείο Αθηνών), Antonio Meneses (Ακαδημία Chigiana – Siena), Micha Maisky (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Δημήτρη Γούζιο (Σαντορίνη), Αστέριο Πούφτη, Δημήτρη Πάτρα (Θεσσαλονίκη) και Leonid Gorokhov (Λονδίνο – Πανεπιστήμιο Guildhal).


Micha Maisky - Κωνσταντίνος Μπουντούνης| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center