Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » CD, Διαδικτυακές Εκδόσεις & Βίντεο Kιθάρας & Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » παρτιτούρες κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

 

Κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Φ. ΝΑΚΑΣ οι Σπουδές του Ferdinando Carulli και οι 25 προοδευτικές μελωδικές σπουδές, op. 60 του Matteo Carcassi.

Και οι δύο εκδόσεις κυκλοφορούν με CD.

Τη δακτυλοθεσία, την εκτέλεση των έργων σε CD καθώς και τη διαδοχή των κομματιών στις σπουδές Carulli, έκανε ο κιθαριστής Ιάκωβος Κολανιάν.

 

Το πρώτο βιβλίο (F. Carulli) περιλαμβάνει 36 συνθέσεις και απευθύνεται σε νέους σπουδαστές της κλασικής κιθάρας. Η διαδοχή των κομματιών είναι προοδευτική σύμφωνα με τις τεχνικές ή εκφραστικές δυσκολίες.

Στο δεύτερο βιβλίο (M. Carcassi) η δακτυλοθεσία έγινε με γνώμονα τις σύγχρονες δεξιοτεχνικές απαιτήσεις του οργάνου, έτσι ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες συνηχήσεις και «λανθασμένες αρμονίες».| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center