Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΠΡΟΣΩΠΑ » Στη ΣένTRa!
  Εκτυπώστε το άρθρο
[στη σένTRa - audio]
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
PIANO SESSIONS
 
 
 

κάντε κλικ στο εικονίδιο-μεγάφωνο, για να ακούσετε μέρη από το νέο έργο του συνθέτη Παναγιώτη Θεοδοσίου από το Tar-radio.com

 
Το Tar με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τρεις συνθέσεις του Παναγιώτη Θεοδοσίου της υπό δισκογραφική έκδοση συλλογής έργων του με τίτλο Piano Sessions και με υπότιτλο Improvisations.
Μέσω του ραδιοφώνου του Tar ακούγονται για πρώτη φορά.
 
Μια σειρά συνθεμάτων που όπως μεταξύ των άλλων αναφέρει και ο ίδιος ο συνθέτης:  
"... ηχογραφήθηκαν σε δύο βραδιές χωρίς να είναι κάτι προσχεδιασμένο και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε πρόθεση ηχογράφησης. Απλά το συνθετικό και ηχητικό αυτό αποτέλεσμα προέκυψε από τις δοκιμές κάποιων πιανιστικών ήχων στο Roland XV-5050 με SRX expansion σε ένα Yamaha midi clavier .
Το ηχητικό αποτέλεσμα υπήρξε τόσο εντυπωσιακό κατά την γνώμη μου, που κυριολεκτικά έφθασα σε μια εκστατική διάθεση παίζοντας σχεδόν αυτόματα (κατάσταση που αν και κάθε βράδυ σχεδόν προσπαθώ να ξαναδημιουργήσω δεν έχω μπορέσει να καταφέρω κάτι ανάλογο μέχρι σήμερα) ..."
 
Καλή ακρόαση| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center