Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά) & Home » ΣΤΗΛΕΣ » Δημιουργός και καλλιτέχνης στην εποχή του διαδικτύου (Α. Πλέσσας) & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » ΦΑΚΕΛΟΙ » φάκελος Πνευματική Ιδιοκτησία & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Μουσική Τεχνολογία (δημιουργία & παραγωγή)
  Εκτυπώστε το άρθρο

[φάκελος Πνευματική Ιδιοκτησία]

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου είχα την χαρά να συμμετέχω εκπροσωπώντας την ΑΕΠΙ στο διεθνές συνέδριο με θέμα: «Πνευματικά Δικαιώματα στο ψηφιακό περιβάλλον: Μια δίκαιη συμφωνία για τους δημοσιογράφους»
Το συνέδριο έγινε στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.
Συμμετείχαν περίπου 30 εισηγητές από ευρωπαϊκές χώρες, δημοσιογράφοι, εκδότες και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών οι οποίοι συζήτησαν για το νέο τοπίο στα πνευματικά δικαιώματα και τις διαφοροποιημένες ανάγκες που επιβάλλουν τα Νέα Μέσα.
Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου και υπό τις ιδιότητές μου ως δημιουργού, δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και χρήστη (ακροατής – αγοραστής) μουσικών έργων ανέπτυξα τις εμπειρίες τις σκέψεις αλλά και τους προβληματισμούς μου για τα θέματα που αναδύονται στο νέο περιβάλλον, όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν την ανθρώπινη κουλτούρα και συμπεριφορά, οι οποίες με τη σειρά τους αναδιαμορφώνουν τον τρόπο που καλούμαστε να δράσουμε επιχειρηματικά.

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά με τα τοξάκια για την εναλλαγή των slides και την μπάρα δεξιά του κειμένου (στο κάτω παράθυρο) για συγχρονισμό με τις εικόνες.Αντώνης Πλέσσας
http://plessasmusic.com
Επιμέλεια σελίδας Κώστας Γρηγορέας| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center