Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά) & Home » ΠΡΟΣΩΠΑ » Νέες Παρουσίες
  Εκτυπώστε το άρθρο

[νέες παρουσίες]

Ευάγγελος Νικολαΐδης
(κλασική κιθάρα)

Ο Ευάγγελος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Πήρε τα πρώτα μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 10 ετών στο Απολλώνειο Ωδείο στην Αθήνα. Στη συνέχεια γράφτηκε στην τάξη του Ιάκωβου Κολανιάν από όπου και πήρε το δίπλωμά του από το διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο Ωδείο “Atheneaum” με βαθμό “Αριστα”.
Ταυτόχρονα με τις σπουδές του έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τους Oscar Ghilia , Roland Dyens , Jerry Willard, Vladimir Mikulka, John Mills, Ευάγγελο Ασημακόπουλο.
Έχει αποσπάσει βραβεία στους διαγωνισμούς κιθάρας “Ταλέντα Βραβεία Φίλωνα” στο Ωδείο Αθηνών (2006) και στο διαγωνισμό του Πανελληνίου Σεμιναρίου Κιθάρας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας  (2007 και 2008).
Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει κιθάρα στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. 
 Παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο χώρο της κλασικής μουσικής, διατελεί μέλος του metal γκρουπ “Queen of Hearts”.| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center