Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » παρτιτούρες κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

Οι Βαλκανικοί Χοροί για σόλο κιθάρα της Σμαρώς Γρηγοριάδου εκδόθηκαν πρόσφατα από τον αγγλικό εκδοτικό οίκο BRANDON MUSIC Ltd.

Η Σμαρώ Γρηγοριάδου είναι σολίστ κιθάρας, συνθέτις και μέλος της ΕΕΜ. Οι Βαλκανικοί Χοροί της είναι δύο δεξιοτεχνικά κιθαριστικά κομμάτια σε φόρμα φαντασίας που βασίζονται σε θέματα από τo βαλκανικό φολκλόρ και αξιοποιούν σύγχρονες συνθετικές τεχνικές. Το έργο αυτό έχει ηχογραφηθεί από τη συνθέτρια στο CD της με τίτλο "Smaro Gregoriadou, reinventing guitar!" που εκδόθηκε το 2009 από την αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία DELOS (DΕ3398).

Για να δείτε το εξώφυλλο της παρτιτούρας κάντε κλικ εδώ

Για τον κατάλογο των εκδόσεων κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε video των Χορών κάντε κλικ:

Χορός Nr1: Σε ένα βουλγαρικό λαϊκό θέμα

Χορός Nr2: Σε ένα ελληνικό επικό τραγούδι| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center