Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » CD, Διαδικτυακές Εκδόσεις & Βίντεο
  Εκτυπώστε το άρθρο

To "Forest Stories" διατίθεται σαν φυσικό CD  απο το site της Rattle (www.rattlerecords.net) και απο το www.tania-giannouli.com, ενώ ψηφιακά από όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα (itunes, amazon κτλ) καθώς και από το site της Rattle σε διάφορα format.

 

«Τα "Forest Stories" είναι μια συλλογή από αυτοσχεδιαστικά "κοσμήματα"  εκτελεσμένα απο την ελληνίδα πιανίστα Τάνια Γιαννούλη και τον πορτογάλο πνευστό Paulo Chagas. Αυτά τα έξοχα ισορροπημένα κομμάτια για το duo πιάνο-πνευστά (bass clarinet, sopranino clarinet, flute, bamboo flute, soprano saxophone, alto saxophone) στα οποία διακρίνονται στοιχεία νεο-ιμπρεσσιονισμού, σύγχρονης ευρωπαικής τζαζ, modal καθώς και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, πλάθουν αισθησιακές εικόνες με ζωηρή την αίσθηση της «ζωγραφικής». Ιμπρεσσιονιστικά, ατμοσφαιρικά, κατά καιρούς ποιμαντικά, μετά σκοτεινά και μυστηριώδη, τα "Forest Stories" είναι σταθερά αρμονικά στο άκουσμα. Η Τάνια και ο Paulo ενστικτωδώς καταλαβαίνουν οτι η σπουδαία μουσική δημιουργείται σε αρμονία με τη σιωπή.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LINKS:

http://rattlerecords.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=1&product_id=205&Itemid=228

https://vimeo.com/52919564

http://paulochagas.weebly.com/| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center