Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά) & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Eλληνική Μουσική και Τραγούδι
  Εκτυπώστε το άρθρο

Μια εικόνα-χίλιες λέξεις, ή μάλλον χίλιες νότες στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και τι ιδανικός τρόπος για να γίνει  αναφορά στη θαυμάσια συναυλία του Μουσικού Συνόλου ΚΙΘΑΡΙΣ! (Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, 7 Σεπτεμβρίου 2013).
H μικρούλα Αίγλη Δανοπούλου, μαθήτρια του Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, παρακολούθησε τη συναυλία και με την ευαίσθητη και διεισδυτική ματιά του μικρού παιδιού ανέλαβε να απεικονίσει τη μουσική απόλαυση, για λογαριασμό των αναγνωστών του TaR!


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

ΥΓ. Εάν είχα έστω και την ελάχιστη ελπίδα πως αυτό θα έπιανε τόπο, θα πρότεινα να προωθηθεί η εικόνα αυτή σε όλους αυτούς τους εξειδικευμένους άξεστους που έχουν βάλει σκοπό να πετάξουν τη μουσική έξω από τα ελληνικά σχολεία.

για το TaR
Κώστας Γρηγορέας| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center