Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » παρτιτούρες κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

[βιβλίο κιθάρας]

Δελτίο Τύπου 

"ΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΤΕ RIFFS ΣΤΙΣ ΤΡΟΠΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ’’
(ΒΙΒΛΙΟ+CD)

Ο κιθαριστής Πάνος Μαλαχιάς παρουσιάζει το πρώτο του παιδαγωγικό βιβλίο με τίτλο ‘’Τροπικό σύστημα και πως να συνθέσετε riffs στις τροπικές κλίμακες’’. Η έκδοση περιλαμβάνει και σχετικό CD.

-Το βιβλίο παρουσιάζει ιστορικά στοιχεία για την προέλευση των ονομάτων των τρόπων

-Παρουσιάζει μια ευρεία θεωρητική ανάλυση της σύγχρονης μουσικής (μείζονα & ελάσσονα κλίμακα, διαστήματα, κατασκευή και προέκταση συγχορδιών και κλιμάκων)

-Παρουσιάζει και αναλύει τις τροπικές κλίμακες σκοπεύοντας να λύσεις απορίες και ερωτήματα μουσικών-αναγνωστών, εξηγεί και συγκρίνει τη σχέση τους με τις κεντρικές κλίμακες

- Ασχολείται με την εύρεση μικρών μουσικών θεμάτων (riffs) με σκοπό ο μουσικός-αναγνώστης να κατανοήσει και επινοήσει μελωδίες σε κάθε μια από τις τροπικές κλίμακες.

Το βιβλίο διατίθεται στα καταστήματα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center