Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » CD, Διαδικτυακές Εκδόσεις & Βίντεο
  Εκτυπώστε το άρθρο

«Γιατί μ' αρέσει η ζωή»: Ένα τραγούδι που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο

 

 

Ένα καινούριο τραγούδι σε ερμηνεία Παντελή Θαλασσινού και Μαρίας Κρασοπούλου σε μουσική Γρηγόρη Πολύζου και στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Λέγεται "Γιατί μ' αρέσει η ζωή" και θα συνοδεύει το βιβλίο «Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ» της Μαρίας Δελλατόλα, σε εικονογράφηση της Λένας Σπάνια.
Το βιβλίο είναι αφιέρωμα στα παιδιά ήρωες που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο.

Ο Αντώνης, ο πρωταγωνιστής του  διηγήματος,  είναι το κάθε νοσηλευόμενο παιδί που ενώνει τη δύναμή του με τη δύναμη της  συλλογικής προσπάθειας και δράσης όλων όσοι αγωνίζονται να νικήσουν τον καρκίνο και να φέρουν πάλι τον Ήλιο της Χαράς στα πρόσωπά των παιδιών, στις οικογένειές τους, σε όλους εμάς!

Οι ζωγραφιές που ντύνουν το βίντεο είναι του μικρού Προκόπη- Δημήτρη Φράγκου. Ο Προκόπης δεν είναι πια μαζί μας. Ωστόσο μας συντροφεύει με το μήνυμα της αγάπης του και της αξίας της προσφοράς και της δωρεάς και αφιερώνει τις ζωγραφιές σε όλα τα παιδάκια με νεοπλασία του συλλόγου ΠΙΣΤΗ.

Όλοι οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας εργαστήκαμε αφιλοκερδώς και η προσπάθεια αυτή στηρίζει τον Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία)
website: http://www.pisti.gr/

Γρηγόρης Πολύζος| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center