Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά)
  Εκτυπώστε το άρθρο

Μετά από παράκληση του Περουλή Σακελλαρίδη το κείμενο του ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ αφαιρέθηκε από τα TaR.

O Περουλής Σακελλαρίδης έκανε την ακόλουθη διευκρίνιση:

Πριν μερικές μέρες δημοσιεύτηκε στο ΤΑΡ, το ηλεκτρονικό δηλαδή περιοδικό με θέμα την κιθάρα, ένα κείμενο μου με τίτλο "Κακό χωριό τα λίγα σπίτια" ως απάντηση σε προηγηθέν άρθρο του Νότη Μαυρουδή με τίτλο "Πολλές, πάρα πολλές κιθάρες" που πραγματευόταν το ζήτημα της ορχήστρας των "Κιθαριστών" του Βαγγέλη Μπουντούνη. Εκτός από την διαφωνία μου με το μεγαλύτερο μέρος των αιτιάσεων του κ. Μαυρουδή, ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο επιχείρησα αυτή την απάντηση, ήταν ότι (λανθασμένα όπως αποδείχτηκε) φαντάστηκα πως, δεδομένου ότι το θέμα αφορά ολόκληρη την κιθαριστική κοινότητα, θα ξεκινούσε ένας γόνιμος διάλογος από τον οποίο θα μπορούσαν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον της κιθάρας και όχι μόνον, στην χώρα μας. Αυτό δεν συνέβη. Αντίθετα, το μεγαλύτερο μέρος των λιγοστών σχολίων αφορούσε παρατηρήσεις είτε ειρωνικές, είτε περιπαιχτικές είτε κακεντρεχείς, πάντως εκτός του κλίματος που επεδίωκα τόσο εγώ, όσο, φαντάζομαι και ο κ. Μαυρουδής. Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη πλειονότητα των κιθαριστών είτε αδιαφορεί για το θέμα, είτε ενδιαφέρεται αλλά δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά, είτε φοβάται (γιατί άραγε;) να αναμειχθεί. Κατόπιν τούτων, αποφάσισα να διαγράψω όλα τα δικά μου σχετικά σχόλια καθώς και να ζητήσω από τους διαχειριστές της σελίδας του ΤΑΡ να αποσύρουν το εν λόγω κείμενο. Οι απόψεις μου όπως εκφράζονται στο κείμενό μου δεν αλλάζουν, παύει όμως η επιθυμία μου να τις μοιραστώ δημοσίως και αναγνωρίζω το λάθος μου που το έπραξα αρχικά.

Περουλής Σακελλαρίδης
24/5/2016

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center