Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΣΤΗΛΕΣ » Πελέκεως Χτύπημα (Γ.Λεωτσάκος) & Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά) & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Eλληνική Μουσική και Τραγούδι & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Θέματα Μουσικής
  Εκτυπώστε το άρθρο

Το TaR βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με έναν εργάτη της μουσικολογίας και της βαθύτατης και ενδελεχούς μουσικοκριτικής, τον κο Γιώργο Λεωτσάκο, με την εύλογη όσο και συμβολική υπογραφή: "Πέλεκυς".
Η παρουσία του Γιώργου Λεωτσάκου στις σελίδες μας τιμά την ηλεκτρονική αρθρογραφία, καθώς και την προσφορά τού TaR προς τους αναγνώστες του. Ένας τέτοιας βαρύτητας αρθρογράφος θα βρίσκεται εδώ με τις ιδέες του, την πολύχρονη πείρα και τις ρηξικέλευθες απόψεις του, οι οποίες, επί πολλά χρόνια, απασχόλησαν γόνιμα τις γενιές των μουσικών και μουσικόφιλων.
 

ΠΕΛΕΚΕΩΣ ΧΤΥΠΗΜΑ αρ. 1/2016.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝ ΦΑΜΠΡ.

(κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το κείμενο)

 

Π Ε Λ Ε Κ Υ Σ
(Γιώργος Λεωτσάκος)
Ιούνιος 2016

Τεχνική επιμέλεια σελίδας και επιλογή εικόνων Κώστας Γρηγορέας
(Η επιμέλεια του κειμένου είναι ευθύνη του αρθρογράφου)| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center