Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο σεμινάριο κιθάρας του Oscar Ghiglia στη διάσημη Accademia Chigiana στη Siena της Ιταλίας ξεκίνησαν! Η Accademia Chigiana είναι η σημαντικότερη Θερινή Μουσική Ακαδημία στην Ευρώπη, αν όχι και στον κόσμο!

Τα σεμινάρια κιθάρας στη Σιένα εγκαινίασε ο Andres Segovia το 1950 και τον διαδέχτηκε ο Oscar Ghiglia το 1976.
Προσοχή γιατί από πέρσυ το σύστημα άλλαξε και οι ενδιαφερόμενοι, ειδικά όσοι μένουν σε χώρες άλλες από την Ιταλία, μπορούν να στείλουν video έως τις 20 Απριλίου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν χωρίς να πρέπει να πάνε στην ακρόαση στις 6 Ιουλίου κι έτσι να γνωρίζουν έγκαιρα αν θα είναι ενεργά μέλη του σεμιναρίου η όχι. Όσοι δεν στείλουν video η δεν επιλεγεί το video τους, έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από ακρόαση στις 6 Ιουλίου, την πρώτη μέρα των σεμιναρίων. Αυτή τη χρονιά το σεμινάριο θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου. Οι μαθητές που θα επιλεγούν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 11 και το επίπεδο θα είναι πολύ ψηλό!

Πληροφορίες σε αυτόν τον σύνδεσμο:http://eng.chigiana.it/guitar-and-chamber-music/| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center