Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ & Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » παρτιτούρες
  Εκτυπώστε το άρθρο

ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Deeply in my heart for orchestra


Το ύφος της παρτιτούρας που υπάρχει στο παρόν βιβλίο, προσιδιάζει στον κινηματογράφο και η δημιουργία της οφείλεται στη μακρόχρονη θητεία μου στις σκοτεινές αίθουσες προβολής ταινιών· ταινιών που μάγεψαν τη νιότη μου και εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να δυναστεύουν την ωριμότητά μου. Ποιος κινηματογραφόφιλος δεν θυμάται συγκινητικές ταινίες όπως, για παράδειγμα, Always in my heart, Casablanca, Nuovo Cinema Paradiso και τόσες άλλες; Εγώ όχι μόνο τις θυμάμαι, αλλά έχω δει πολλές από αυτές καμιά εικοσαριά φορές . . .
Τη μουσική μου λοιπόν αυτή, την έγραψα κάποια στιγμή επηρεασμένος από τη συγκίνηση που ένιωσα βλέποντας μία από τις παραπάνω ταινίες· συγκίνηση που χαράχτηκε “βαθιά μέσα στην καρδιά μου”.

Κώστας Μυλωνάς


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://www.panasmusic.gr/catalog/product_info.php?products_id=27377| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center