Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Ένα φλάουτο και μια κιθάρα για τους Γιατρούς του Κόσμου

 

Η Στέλλα Γαδέδη και ο Γιώργος Μουλουδάκης

με την ευγενή συμμετοχή του Στέλιου Παναγιωτάκη

σε μια “εκδοχή παρέας” του “City 1”

 

Κυριακή 6 Αυγούστου, 21:30

Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου
Παλαιό λιμάνι Χανίων

 

 

Η Στέλλα Γαδέδη και ο Γιώργος Μουλουδάκης,

τιμώντας τη πρόσκληση των Γιατρών του Κόσμου, που κλείνουν 10 χρόνια δράσης στα Χανιά,

παρουσιάζουν μιαν “εκδοχή παρέας” του City 1,

μιας παράστασης για την εσωτερική μας πόλη, στηριγμένη στο ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφορεί απ’ την δισκογραφική εταιρεία “Σείριος”.

Μαζί τους, ως επίσημος αναγνώστης στιγμιοτύπων, ένας φίλος, ο Στέλιος Παναγιωτάκης, αναπληρωτής καθηγητής κλασικής φιλολογίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης.

 

Η συναυλία της Κυριακής, κλείνει ένα διήμερο εκδηλώσεων των Γιατρών του Κόσμου, που περιλαμβάνει τα εγκαίνια του νέου ιατρείου και εικαστικές και θεατρικές εκδηλώσεις στο ΚΑΜ.

 

 

Ένα απόσπασμα απ’ την ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου:

 

“Το τμήμα Χανίων των Γιατρών του Κόσμου φέτος κλείνει τα 10 χρόνια παρουσίας και δράσης στη πόλη μας.

Δέκα χρόνια συνεχούς στήριξης ανθρώπων που οι κοινωνικοοικονομικές ανάγκες τους τοποθέτησαν στο περιθώριο, που πόλεμοι και καταστροφές τους ανάγκασαν να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς…

Δέκα χρόνια εθελοντικής προσφοράς που βασίστηκε πέρα από τη αυτοδιάθεση των εθελοντών και στη στήριξη των συμπολιτών μας, που όλα αυτά τα χρόνια με την αποδοχή και τις δωρεές τους μας έδωσαν τη δυνατότητα να δράσουμε…

Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα δέκα χρόνια, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε…

Σας περιμένουμε το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 7 .30 το απόγευμα στα εγκαίνια του νέου Πολυϊατρείου, στη Μάρκου Μπότσαρη 59, και στην συνέχεια στο ΚΑΜ, όπου φιλοξενείται η έκθεση φωτογραφίας της Μάγδας Βογιατζή: “Γυναίκα: Εκ νέου”. Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός δράσεων του τμήματος και θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση “Δυο γυναίκες σε ένα σημείο με τη βαλίτσα του Τζο”, με επιμέλεια από τη Ιω Ασηθιανακη και με την Ρούσα Μαρκάκη και την Παναγιώτα Παρασκευοπούλου.

Τη Κυριακή 6 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ και πάλι στο ΚΑΜ θα μαγευτούμε από το φλάουτο της Στ. Γαδεδη και την κιθάρα του Γ. Μουλουδάκη σε ένα ρεσιτάλ αφιερωμένο στους Γιατρούς του Κόσμου. Με ένα φλάουτο και μια κιθάρα λοιπόν θα κλείσουν οι διήμερες εκδηλώσεις…

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα:

http://www.haniotika-nea.gr/ekdilosis-gia-ta-10-chronia-ton-giatron-tou-kosmou/

http://www.haniotika-nea.gr/giatri-tou-kosmou-46/| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center