Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών

 

 

Το  θέμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Τεχνική Διεύθυνσης

Χορωδιακή Προφορά

Διαφραγματική αναπνοή και η φυσιολογία της φώνησης, σε σχέση και με τις Παιδικές – Σχολικές Χορωδίες.

Και τα τρία παραπάνω θέματα είναι αυτά που καθορίζουν (θετικά ή αρνητικά) την ποιότητα και την εξέλιξη μιας χορωδίας και βοηθάνε μια Παιδική - Σχολική Χορωδία.

 

Το 4ο Σεμινάριο της Στέγης  επιστρέφει στην Περιφέρεια απ’ όπου και ξεκίνησε, μιας και σκοπός του Συλλογικού Χορωδιακού μας Φορέας είναι να δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε Μουσικούς και Μαέστρους από όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια συμπαραστάτης στέκεται ένας εκ των πρωτοπόρων της Χορωδιακής Πράξης στην Πατρίδα μας  & Διευθυντής Χορωδιών ο Αντώνης Κοντογεωργίου,  καθώς και αρωγός  το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στις αίθουσες του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (Θεοφράστου 62-64, Νέα Πολιτεία, Λάρισα) από 10-12 Νοεμβρίου 2017.

 

www.stegi-chorus.gr| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center