Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Οι "Μουσικές του Κόσμου" επιστρέφουν δυναμικά και φέτος με αφετηρία μια συναυλία Τζαζ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Η Νάσια Γκόφα, μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες της τζαζ, με ζεστή και γεμάτη ευαισθησία φωνή, συναντά τους εξαιρετικούς Jazzmen Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, Τζώρτζη Τσιρόπουλο και Gabriele Milozzi στο σαξόφωνο, Αρίωνα Γυφτάκη στο κοντραμπάσο και Αναστάση Γούλιαρη στα τύμπανα, για μια μοναδική περιπλάνηση στα υπέροχα κομμάτια του Great American Songbook.

 

H  είσοδος είναι ελεύθερη

 

Στην συνέχεια, στις 12 Νοεμβρίου (στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας) ο Στάθης Γυφτάκης θα μας ξεναγήσει στον "Θαυμαστό κόσμο της Μουσικής" από την Αρχαιότητα ως σήμερα με ιδιαίτερη έμφαση στον 20ο και 21ο αιώνα, στις 19 Νοεμβρίου (στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας)  ο Σωκράτης Μαστροδήμος θα μας μυήσει στον θαυμαστό κόσμο του Φλαμένκο, ενώ στις 26 Νοεμβρίου (στις 20:30 στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας) ένα σπουδαίο Piano Trio με τους Πόπη Μαλαπάνη-πιάνο, Νίκο Μάνδηλα-βιολί και Βάνια Παπαδημητρίου-τσέλο θα μας παρουσιάσει έργα εμπνευσμένα από την Μουσική παράδοση της Κεντρικής Ευρώπης με τον ευφάνταστο τίτλο "That's all...folk".

Στις 2 Δεκέμβρη το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών "Αίολος" της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα προσφέρει ένα σεμινάριο πάνω στην τέχνη των Ξύλινων πνευστών, ενώ στις 3 Δεκέμβρη (στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας) ο τενόρος Βλαδίμηρος Σιαμέτης και η Μαρία Παπαπετροπούλου (πιάνο) θα παντρέψουν τα Lied με το Musical και τέλος η Μέτζο Σοπράνο Δώρα Μπάκα με την συνοδεία της Μαρίας Παπαπετροπούλου ( στις 10 Δεκέμβρη, στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας) θα μας γυρίσουν μουσικά στην εποχή του μεσοπολέμου με τραγούδια που έμειναν στην ιστορία.| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center