Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

40ό Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας - Όπερα 2017
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 40ό Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας στην Όπερα, που φέτος συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την απώλεια της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο, θα πραγματοποιηθεί από 3-10 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα και με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.
        
Πενήντα νέοι λυρικοί τραγουδιστές απ’ όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, επελέγησαν για να λάβουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό.
        
Όπως πάντοτε ξεχωριστές προσωπικότητες, οι Cheryl Studer, Renato Bruson, Άρης Χριστοφέλλης, Peter Katona, Stephen Langridge, Μίλτος Λογιάδης, Eva Marton, Silvana Sintow-Behrens, Dmitry Vdovin αποτελούν τη διεθνή Κριτική Επιτροπή και η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού θα συνοδεύσει τους φιναλίστ.
 
Το Grand Prix Μαρία Κάλλας θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Λυρική Σκηνή ΚΠΙΣΝ σε 3 Κύκλους:
1ος Κύκλος
Κυριακή 3, Δευτέρα 4, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου
2ος Κύκλος
Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Και οι δύο Κύκλοι θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Δοκιμών Ορχήστρας, δωρεάν, με δελτία εισόδου που μπορεί κανείς να προμηθευτεί στην είσοδο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
 
Ο 3ος Κύκλος-Τελικός και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, με εισιτήρια των 10 και 20 ευρώ.
        
Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί νέους καλλιτέχνες, που ίσως να αποτελέσουν τη νέα γενιά της όπερας!
 
ATHENAEUM
International Cultural Centre
Tel. ++30 210 3211 987, -55, -49
contact@athenaeum.com.gr
 
http://www.athenaeum.com.gr/
http://www.grandprixmariacallas.com/
 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center