Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Κυριακή  29 Απριλίου, 9.00 μ.μ.

Carousel: “Λιμάνια. Κάθε προορισμός και τραγούδι….”

Μουσική σκηνή «Χίλιες και Δύο Νύχτες»

(Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή - τηλ. 2103317293)

 

Τα λιμάνια μας ενώνουν. Ενίοτε μας χωρίζουν. Τόποι συνάντησης κι αποχαιρετισμού. Αρχή και τέλος των ταξιδιών. Τόποι ελπίδας, απαντοχής. Κι είναι το σμίξιμο των ανθρώπων από όλες τις γωνιές του κόσμου, που γεννά καθετί καινούργιο και πανανθρώπινο. Στα λιμάνια, αυτές τις διάσπαρτες Βαβέλ, η κοινή γλώσσα ήταν πάντα η μουσική, τα τραγούδια. Ας φανταστούμε ένα ταξίδι χωρίς χρόνο, χωρίς πυξίδα. Σ’ ένα πλοίο με πλήρωμα πολυεθνικό. Κάθε ναύτης κι ένας προορισμός. Κάθε προορισμός κι ένα τραγούδι.

Απ’  το Αιγαίο στη Σικελία κι από εκεί στο Ρέτζιο κι ύστερα  Νάπολη, Γένοβα, Κορσική, Μασσαλία, Αλεξανδρούπολη. Και μετά Βαρκελώνη, Μάλαγα, Λισαβόνα, Νάντη, Μπουένος Άιρες. Η ίδια θάλασσα τρέφει τις ρίζες μας, δεσποτική και ανεξάντλητη. Παντοτινοί σταθμοί της μουσικής της, τα λιμάνια που μας ενώνουν.

 

 

 

Φαίνη Νούσια: τραγούδι , κρουστά

Μαριαλένα Σπίνουλα: τραγούδι , κρουστά

Μάκης Παπαγαβριήλ: τραγούδι , κρουστά , κιθάρα , μαντολίνο, ούτι

Σταύρος Κατηρτζόγλου: κιθάρα, τραγούδι

Γιάννης Γεωργαντέλης: ακορντεόν, κιθάρα

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο

 

Είσοδος: 5| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center