Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

“Folia Mediterranea

 

Με αφετηρία το διαχρονικό μουσικό θέμα της Folia, το  Σύνολο Παλιάς Μουσικής conAnima ensemble θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα  Ισπανικής και Ιταλικής μουσικής του 16ου και 17ου αιώνα. Τα παραδοσιακά και σεφαραδίτικα τραγούδια αναδεικνύουν την αισθαντικότητα της ισπανικής μουσικής, ενώ παρουσιάζεται και η πιο ανάλαφρη πλευρά του μπαρόκ, μέσα από χορούς εποχής, όπως frotolla, vilanella, passacaglia, vilotta, mantovana, tarantella, σε συνθέσεις των Frescobaldi, Falconieri, Machado και της Κορσικανικής μουσικής παράδοσης, Kapsperger, Landi, del Bianbo, Zanetti, Greco, Kircher.

 

Φαίνη Νούσια, σοπράνο  /  Μαρία Κολέτου, Ελλη Τσενέ, φλάουτα με ράμφος  /  Σταύρος Κατηρτζόγλου, θεόρβη  /  Σταύρος Παργινός, βιόλα ντα γκάμπα  /  Συμμετέχει ο Γιάννης Ευσταθόπουλος , κρουστά

 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 21:00

Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια

(Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής   Τηλ. 210 8673655)

 

Είσοδος 10 ευρώ| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center