Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΜΟΥΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ » Κιθαριστικά Νέα » Σεμινάρια-Φεστιβάλ-Διαγωνισμοί Κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ»
ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
με τον
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ

Το Εθνικό Ωδείο ιδρύει Παιδική και Νεανική Ορχήστρα Κιθάρας, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μπουντούνη, έφορο του τμήματος Κιθάρας, με την ονομασία «Οι Μικροί Κιθαριστές» του Εθνικού Ωδείου.

Η Ορχήστρα απευθύνεται σε ταλαντούχους σπουδαστές Κιθάρας,  ηλικίας 7 έως 16 ετών, του Εθνικού Ωδείου, των Παραρτημάτων του και άλλων αναγνωρισμένων Ωδείων.

Η πρώτη συνάντηση – ακρόαση με τον Βαγγέλη Μπουντούνη θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ώρα 17.00 στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18 – Αθήνα).

Στη συνάντηση – ακρόαση είναι ευπρόσδεκτοι οι καθηγητές και οι γονείς των σπουδαστών προκειμένου να ενημερωθούν για το ρεπερτόριο και να λάβουν τις σχετικές παρτιτούρες.

Οι πρόβες θα γίνονται στο Εθνικό Ωδείο (Κεντρικό Ίδρυμα- Μάγερ 18, Αθήνα) και στο Παράρτημα Ηλιούπολης ( Ελ.Βενιζέλου 114) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Το μάθημα της Ορχήστρας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για τους σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου. Απαιτείται εγγραφή μόνο για τους σπουδαστές των άλλων αναγνωρισμένων Ωδείων.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Εθνικού Ωδείου

Μάγερ 18, Πλατεία Βάθη, Αθήνα

Τηλ. 210 5233175, 2105248304, 5245291, Email: ethnodio@otenet.gr

& Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Ηλιούπολης

Ελ.Βενιζέλου 114, Άνω Ηλιούπολη

Τηλ. 210 99 67 022, Εmail: katerina-odio@hotmail.com| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center