Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Ο Σύλλογος Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα στο tango το Σάββατο 10 Νοέμβρη στις 8μμ. Συμμετέχουν καλλιτέχνες  με  στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τη διοργάνωση Φεστιβάλ/Διημερίδας και του Διεθνούς Διαγωνισμού Κιθάρας Δημήτρης Φάμπας τον προσεχή Απρίλη.

 

Παίζουν οι κιθαρίστες: Εύα Φάμπα, Άγγελος Αγκυρανόπουλος, Μηνάς Μπόγρης, Γιώργος Βλαγκούλης, Κώστας Κοντέλης η φλαουτίστα Αμαλία Κουντούρη. Μαζί τους ο λογοτέχνης Αθανάσιος Βαβλίδας και η ηθοποιός Κατερίνα Κουτροκόη με τη συνοδεία στη φυσαρμόνικα του Νίκου Λιαρόπουλου παρουσιάζουν στίχους γνωστών τάνγκο τραγουδιών

 

Αίθουσα συναυλιών Δελφικού Ωδείου

Κορινθίας 6 (πεζόδρομος), Αμπελόκηποι (στάση μετρό)| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center