Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Rebecca Trescher Giorgos Tabakis duo

Dual Nature

 

INFO

Ημερομηνίες: 14 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ

Rebecca Trescher | κλαρινέτο & μπάσο κλαρινέτο

Γιώργος Ταμπάκης | κιθάρα & συνθέσεις

Project: Ithaca- Path to music

Beton7, τηλ.: + 30 210 7512625 | www.beton7.com - info@beton7.com

Beton7 | Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 11855 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)

 

Rebecca Trescher Giorgos Tabakis duo

Dual Nature

 

Ο κιθαρίστας Γιώργος Ταμπάκης και η  γερμανίδα κλαρινετίστα Rebecca Trescher παρουσιάζουν το ντουέτο τους για πρώτη φορά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο θέατρο του Beton7 στα πλαίσια του project Ithaca - paths to music.

Το Rebecca Trescher - Giorgos Tabakis duo θα παρουσιάσει καινούργιο υλικό με τίτλο Dual Nature, που θα ηχογραφηθεί ζωντανά για το νέο τους CD.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις για 7χορδη κιθάρα και κλαρινέτο & μπάσο κλαρινέτο, πολύπλευρα θέματα και αυτοσχεδιασμούς με έντονα τα στοιχεία της σύγχρονης μουσικής και της ευρωπαϊκής jazz, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και μοναδικό αποτέλεσμα, τόσο ηχητικά όσο και καλλιτεχνικά.

Ο τίτλος dual nature χαρακτηρίζει το σύνολο των κομματιών, των αισθητικών τάσεων και αποχρώσεων του ντουέτου, προσεγγίζοντας πολλαπλές  μουσικές κατευθύνσεις.| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center