Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

"Το σεμινάριo στο Athenaeum, και για την ακρίβεια το 12ο, απ’ το 2013 που για πρώτη φορά ξεκινήσαμε, δίνει το ραντεβού του στις 18 και στις 19 Μαΐου. Ο τίτλος του είναι: “ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΤΗΤΑ”, και, όπως ίσως υποπτεύεστε, θα μας απασχολήσουν θέματα που άπτονται της μουσικής εκτέλεσης και της εν γένει μουσικής πράξης, δηλαδή όλα τα θέματα.
Σ’ αυτή τη 12η συνάντηση, δεν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες. Οι πιστοί και οι με κάθε τρόπο συγγενείς θα συνδιαμορφώνουν το περιεχόμενο κατά την διάρκεια. Ένας δυνάμει θησαυρός εν τω γίγνεσθαι, μια περιοχή που μοναχά το πλήρες των αισθήσεων μπορεί να περπατήσει. Εκεί λοιπόν…"
 

Περισσότερες πληροφορίες

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center