Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

23-24 Φεβρουαρίου & 11-12 Μαΐου
42ος Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός 
Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα»
Εθνικό Ωδείο
(Μάγερ 18 και Μαίζωνος), Αθήνα.

 

Το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς Ο ΦΙΛΩΝ, διοργανώνει τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Ταλέντα - Βραβεία «Φίλωνα». Ο Μουσικός διαγωνισμός Φίλωνα, πρόκειται να φιλοξενηθεί και αυτή τη χρονιά από το Εθνικό Ωδείο.

Πιο συγκεκριμένα οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν με την Κιθάρα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, ο διαγωνισμός Εγχόρδων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου ενώ ο διαγωνισμός Πιάνου θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαΐου (Το πρωί και το μεσημέρι της 11ης Μαΐου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός των εγχόρδων ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσουν οι μεγαλύτερες κατηγορίες του Πιάνου για να συνεχίσουν την επομένη οι υπόλοιπες μικρότερες κατηγορίες).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό τις κατηγορίες του και το πρόγραμμα του κάθε οργάνου θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του Φίλωνα (www.filonas.gr).| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center