Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΜΟΥΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ » Κιθαριστικά Νέα » Σεμινάρια-Φεστιβάλ-Διαγωνισμοί Κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

Jazzét Café

 

2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019

 

Παρασκευή 18/10/18, 22:30

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ, ΠΡΙΑΜΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΛΙΑΣ

 

Σάββατο 19/10/19, 22:30:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ

 

Το νέο τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzét Café παρουσιάζει το 2οJazz Solo Guitar Festival, μια διοργάνωση ενός κιθαριστικού φεστιβάλ, που η ιδέα και υλοποίηση του, ανήκει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Music Center Athens - Jazzét Café και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ για τους λάτρεις της σύγχρονης κιθάρας και όχι μόνο, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στη συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Έξι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής, οι Θοδωρής Κότσιφας, Γιώργος Κρομμυδάς, Πρίαμος Μωράκης, Βαλεντίνος Ντούλιας, Δημήτρης Πολίτης, Κωνσταντίνος Στουραίτης θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ, αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzét Café.

Παράλληλα με το 2nd Jazz Solo Guitar Festival 2019, στη γκάλερι ArteGa του Jazzét Café παρουσιάζεται η Έκθεση Τζαζ Φωτογραφίας “Jazz for Sore Eyes” του Ιωάννη Καρνεσιώτη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αίαντα Χριστοφή.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 5815626

 

Jazzet Café – ArteGa - Music Center Athens

Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, 12461, 210 5815626

 

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center