Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » παρτιτούρες κιθάρας
  Εκτυπώστε το άρθρο

 

Κυκλοφορεί ακόμα - σε όλα σχεδόν τα βιβλιοπωλεία - το βιβλίο του Δημήτρη Ζαφειρέλη με τίτλο: Guitar Solo Κιθάρα από τις εκδόσεις ‘Ομάδα Η Κιθαρωδία’ – ‘Ελεύθερος Διάλογος’. Περιλαμβάνει 9 συνθέσεις για σόλο κιθάρα : κλασική, ακουστική, ηλεκτρική, δωδεκάχορδη καθώς και κιθάρα synthesizer - οι οποίες έχουν ήδη ηχογραφηθεί και εκδοθεί το 1999 από την εταιρία Wave Music’. Μέσα από αυτές τις σελίδες γίνεται μια εκτεταμένη παρουσίαση του έργου - εκτός από κάποια ιδιαίτερα σημεία που αφορούν τον αυτοσχεδιασμό - με τις παρτιτούρες και την ανάλογη δακτυλοθεσία τους έως και τις αντίστοιχες ταμπλατούρες για την πιο άμεση και ελεύθερη επίβλεψη των θέσεων. Επίσης σε 2 κομμάτια υπάρχουν και τα σχεδιαγράμματα των ακόρντων. Τέλος προς διευκόλυνση του κάθε μουσικού - αναγνώστη περιέχει και ειδική σημειογραφία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η όλη αυτή συνθετική αλλά και ερευνητική εκδοτική πρόταση.


 

 Το TaR βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών του. Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους, γι'αυτό και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του ( "νέα και αναΤaRάξεις", "κυκλοφορίες" ) εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες. Όπως είναι επόμενο, το TaR δεν φέρει ευθύνη για τη διατύπωση κι ούτε μπορεί να ελέγξει απόλυτα την εγκυρότητα των δελτίων τύπου και των βιογραφικών που επιλέγονται για δημοσίευση σε αυτές τις στήλες.| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center