Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » ΦΑΚΕΛΟΙ » φάκελος Μουσική Παιδεία
  Εκτυπώστε το άρθρο

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.  

 

 

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 
«TaR»

(H Επιστολή αυτή εστάλη στα κόμματα στις 6/9/07)

      


Αγαπητοί κύριοι,

   Η περίοδος πριν την 16η Σεπτεμβρίου, ημέρα εκλογών, είναι περίοδος περίσκεψης, περισυλλογής και εκτιμήσεων. Εμείς οι πολίτες έχουμε ανάγκη να γνωρίζουμε τα προγράμματα και τις θέσεις των κομμάτων γύρω από σημαντικά θέματα που άπτονται της Παιδείας, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Εργασίας και της προοπτικής. Ανάμεσα σ’ αυτά, το ζήτημα της μουσικής παιδείας, καθώς και στο θέμα της Μουσικής Ακαδημίας που εκπονήθηκε από τον Πρωθυπουργό, όπως επίσης και οι τίτλοι σπουδών των αποφοίτων από τα μουσικά ιδρύματα, παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εργασία και την προοπτική χιλιάδων σπουδαστών της ελληνικής επικράτειας.

   Το διαδικτυακό περιοδικό TaR επιθυμώντας να ενημερώσει τους αναγνώστες του, σας καταθέτει δύο ερωτήματα που καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος της αγωνίας των σπουδαστών των ελληνικών και ξένων μουσικών ιδρυμάτων.

   Θα σας παρακαλούσαμε να μας απαντήσετε στα παρακάτω δυο ερωτήματα στη διεύθυνση του TaR ώστε να δημοσιευθούν από τις διαδικτυακές σελίδες μας σε περίοπτη θέση.

  

1ον, Θεωρείτε πως η Μουσική Ακαδημία (όπως ανακοινώθηκε) είναι το στοιχείο που λείπει από την μουσική εκπαίδευση και θα λύσει επιτέλους τον γρίφο της μουσικής μας υποδομής ;

2ον, Τι τρόπους σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε, ώστε οι τίτλοι σπουδών (δίπλωμα) των ταλαντούχων και ικανών σπουδαστών από τα ελληνικά μουσικά ιδρύματα (Ωδεία – μουσικά Πανεπιστήμια) να ισοδυναμούν με τίτλους σπουδών του εξωτερικού, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ;

 

   

   Ίσως τα δυο αυτά ερωτήματα να είναι απλά, αλλά η απάντησή τους θα καταδείξει την τοποθέτηση των κομμάτων απέναντι σε βασικά προβλήματα ενός τόσο ζωτικού κλάδου όπως αυτόν της μουσικής.

   Το περιοδικό TaR, παρ’ όλο που γνωρίζει τη δυσκολία τού εγχειρήματος, ελπίζει στην ανταπόκρισή σας.

(Αθήνα 6/9/2007)| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center