Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΠΡΟΣΩΠΑ » Στη ΣένTRa!
  Εκτυπώστε το άρθρο

[στη σένTRa]
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Έργα για πιάνο

ακούστε: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Έργα για πιάνο στο TaR-radio.com
πιάνο παίζει η Βαλέρια Αθανασιάδου
(Ηχογράφηση από ρεσιτάλ)

1.Gnome (Little Piano Studies)
2.Riddle (Little Piano Studies)   
3.Fire Dance (Little Piano Studies)
4.Anakrasis
  


Ο Παναγιώτης Θεοδοσίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Πιάνο με την Έφη Αγραφιώτη, Ανώτερα Θεωρητικά και Σύνθεση με τον Μιχάλη Τραυλό και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μαθήτευσε ακόμη κοντά στους Michel Merlet, Θεόδωρο Αντωνίου και Γιάννη Τερζάκη. Έχει ασχοληθεί με την Jazz και τον αυτοσχεδιασμό ενώ δίδαξε πιάνο και θεωρητικά σε Ωδείο της Αθήνας. Ιδρυτικό μέλος του περιοδικού «τα Μουσικά» καθώς και παραγωγός στο ελληνικό ραδιόφωνο, διετέλεσε ακόμη υπεύθυνος Μουσικού Τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΙΤΟΝΑ», όπου έως και σήμερα διδάσκει και διευθύνει την Χορωδία και την Ορχήστρα του σχολείου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

Η συνθετική του δραστηριότητα περιλαμβάνει έργα για πιάνο, έργα μουσικής δωματίου αλλά και συμφωνικής μουσικής καθώς και μουσική για τον κινηματογράφο. Παράλληλα ασχολείται με την ενορχήστρωση και την jazz arrangement έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες συμφωνικές μεταγραφές.

Έργα του έχουν ερμηνευθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από διακεκριμένους καλλιτέχνες όπως οι Michel Arrignon, Στάθης Κιοσόγλου, Reyma Rayas, Γιάννης Παπαγιάννης, Κατερίνα Τσέντς, Γιάννης Σαμπροβαλάκης, Δημήτρης Μαγκριώτης  καθώς και από ενόργανα σύνολα όπως η "ALEA III" υπό την διεύθυνση του Θεόδωρου Αντωνίου, τα "Έγχορδα Αθηνών", το φωνητικό σύνολο "Φιλωδός" κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.ptheodosiou.gr/ | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center