Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΣΤΗΛΕΣ » Μουσικές Αναφορές (Ε. Αγραφιώτη) & Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » CD, Διαδικτυακές Εκδόσεις & Βίντεο
  Εκτυπώστε το άρθρο

"Pictures from inside"

Από τον Βαγγέλη Κατσούλη

 

κάντε κλικ στο εικονίδιο-μεγάφωνο,
για να ακούσετε 2 track από το Tar-radio.com!

 

Εννέα απροσδόκητοι προορισμοί από έναν από τους ουσιαστικούς και εμπνευσμένους συνθέτες της γενιάς μου. Συνθέσεις που μοιάζουν με σχόλια πάνω στη μουσική που παίζει «ο άλλος» και πάνω σε αυτό που τον ευαισθητοποιεί παίζοντας. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς σχολιάζει ο κάθε μουσικός τον άλλο, σε αυτά τα υπέροχα, πολυμορφικά ντουέτα, τρίο και κουαρτέτα του δίσκου. Με αφετηρία τη τζαζ, ο Βαγγέλης Κατσούλης μας απογειώνει με προορισμό χώρους διαφορετικούς,  τη ηλεκτρονική, τη μίνιμαλ μουσική, την κλασική, την ethnic, τη ροκ.

 

Παίζουν μουσικοί προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά είδη, με  αντιθετικές αποχρώσεις στον τρόπο που δίνουν και παίρνουν το μουσικό σχόλιο του Βαγγέλη Κατσούλη, το οποίο άλλοτε προέρχεται από φυσικούς ήχους κι άλλοτε από ηλεκτρονικούς. Οι φωνές που αυτοσχεδιάζουν είναι εντυπωσιακές, επικοινωνιακές, απευθύνουν έναν μουσικό λόγο καθαρά συμβολικό. Θα εκτιμήσει ο ακροατής ιδιαίτερα τη συνέργεια των διαφορετικών οργάνων  που χρησιμοποιούνται σε κάθε κομμάτι: τρομπέτα, κιθάρα, βιολί, φωνή, μπάσο, κρουστά κλπ.  Παίζουν οι Στέλλα Τσάνη, Γιώργος Μαγκλάρας, Γιώτης Κιουρτσόγλου,  Βόρισλαβ Ιβανόβιτς, Γιάννης Εκμεκτσόγλου, Ανδρέας Πολυζογόπουλος, Λευτέρης Γεωργίου. Αυτοσχεδιάζουν με φωνητικά οι Τάνια Νικολούδη, Μοχάνι

Το «Pictures from Inside» είναι το ενδέκατο προσωπικό του άλμπουμ του Βαγγέλη Κατσούλη και κυκλοφορεί από την El Capitan- Lyra.
Απολαύστε το δίσκο αυτό! Θα σας ταξιδέψει…


Έφη Αγραφιώτη
Effie.tar@gmail.com
Ιούλιος 2011
Τεχνική επιμέλεια σελίδας Κώστας Γρηγορέας| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center