Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR


ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Οι Ημέρες Μουσικής θα διεξαχθούν για πέμπτη χρονιά στην Πρέβεζα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που περιλαμβάνει σεμινάρια οργάνων από τους καταξιωμένους μουσικούς Κώστα Γρηγορέα (κλ. κιθάρα) και Δημήτρη Φωτόπουλο (φλάουτο και Μουσική Δωματίου).

Παράλληλα θα διεξαχθεί σεμινάριο γνωριμίας με τη Μουσικοθεραπεία από την Ελένη Τσόλκα.

Η διαμονή στην πόλη της Πρέβεζας θα δώσει την ευκαιρία στους ενεργά συμμετέχοντες, τους ακροατές, αλλά και στους συνοδούς τους παράλληλα με την παρακολούθηση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων να περάσουν μερικές ημέρες ευχάριστων διακοπών και να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Επικοινωνία: Τηλ.2682060964 Mail: odeiopolyrythmia@yahoo.gr

Facebook: Ημέρες Mουσικής Πρέβεζας


ΜΑΘΗΜΑΤΑ TΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ EΡΜΗΝΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Στα μαθήματα τεχνικής και ερμηνείας οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν έργα της επιλογής τους.
Ενεργά μέλη (σε δυο επίπεδα)
Το Α΄ Επίπεδο αφορά σπουδαστές που βρίσκονται έως και το επίπεδο της Μέσης Σχολής και έχουν τη δυνατότητα ενός 60΄λεπτου ατομικού μαθήματος
Το Β΄ Επίπεδο αφορά σπουδαστές που βρίσκονται στο επίπεδο τουλάχιστον της Ανωτέρας Σχολής και έχουν τη δυνατότητα ενός 90΄λεπτου ατομικού μαθήματος.
Οι σπουδαστές και των δυο Επιπέδων μπορούν να μοιράσουν τον χρόνο τους σε δύο διδακτικούς κύκλους.
Ακροατέs
Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τεχνικής και ερμηνείας των οργάνων ως ακροατές .

Μουσική Δωματίου
Όσοι σπουδαστές το επιθυμούν μπορούν παράλληλα με το σεμινάριο του οργάνου τους να παρακολουθήσουν και το σεμινάριο Μουσικής Δωματίου με τον φλαουτίστα Δημήτρη Φωτόπουλο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως 25 Ιουνίου 2018):
Επικοινωνία: Τηλ.26820 60964
Mail: odeiopolyrythmia@yahoo.gr

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σεμινάριο: Α' ΕΠΙΠΕΔΟ 30 ευρώ - Β' ΕΠΙΠΕΔΟ 50 ευρώ - ΑΚΡΟΑΤΕΣ 20 ευρώ

Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου, των εκδηλώσεων καθώς και για τις δυνατότητες διαμονής θα δοθούν σε επόμενη ανάρτηση. Για τους τρόπους πληρωμής θα γίνει ενημέρωση μεσω ηλεκτρονικού μηνύματος.


ΜΟΥΣΙΚH ΔΩΜΑΤIΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜHΤΡΗ ΦΩΤOΠΟΥΛΟ

Τα μαθήματα μουσικής δωματίου απευθύνονται στους σπουδαστές του πιάνου και της κιθάρας που επιθυμούν να ερμηνεύσουν έργα του ρεπερτορίου τους που περιλαμβάνει φλάουτο -κιθάρα φλάουτο-πιάνο και άλλα μικρά σύνολα. Ο ελάχιστος χρόνος μαθήματος θα είναι τα 90 λεπτά που μπορεί να μοιραστεί σε τρείς διδακτικούς κύκλους. ¨Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ως ακροατές καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης (συναυλίες -διαλέξεις)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως 25 Ιουνίου 2018):
Επικοινωνία: Τηλ.26820 60964
Mail:: odeiopolyrythmia@yahoo.gr 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 40 ευρώ   ΑΚΡΟΑΤΕΣ 20 ευρώ
(ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΙΘΑΡΑΣ η ΦΛΑΟΥΤΟΥ  +30 ευρώ)

Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου, των εκδηλώσεων καθώς και για τις δυνατότητες διαμονής θα δοθούν σε επόμενη ανάρτηση. Για τους τρόπους πληρωμής θα γίνει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η βιωματική γνωριμία με την επιστήμη της Μουσικοθεραπείας ως επάγγελμα υγείας, το ρόλο, τις εφαρμογές και τους στόχους της σε κλινικά και εκπαιδευτικά πλαίσια. Στο βιωματικό μέρος θα αναζητήσουμε την έκφραση του εαυτού μας και θα δουλέψουμε γύρω από τη σύνδεση με τους γύρω μας μέσω δραστηριοτήτων αυτοσχεδιασμού με όργανα και φωνή, δομημένων ασκήσεων  αλλά και μουσικής ακρόασης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς, παιδαγωγούς, επαγγελματίες υγείας, γονείς αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται προσωπικά για τη μουσικοθεραπεία.

Μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Τα μέλη του σεμιναρίου θα συμμετέχουν σε δυο 2ωρες συναντήσεις το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Τα ενεργά μέλη του Β΄ Επιπέδου των οργάνων μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το Σεμινάριο

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center