Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Η ForArt Society παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης μπάσο Χριστόφορο Σταμπόγλη, σε masterclass λυρικού τραγουδιού στην όμορφη πόλη της Κέρκυρας. Το masterclass θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Οκτώβρη στην αίθουσα δοκιμών χορωδίας του Δημοτικού Θεάτρου του νησιού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε τραγουδιστές όλων των κατηγοριών φωνής, επιπέδου και ηλικίας, καθώς και σε ακροατές.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν 2 άριες ή τραγούδια της επιλογής τους, τις οποίες θα αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής .
Το masterclass θα πραγματοποιείται κάθε μέρα, 10:00 – 14:30 και 18:00 – 21:00. 
Οι τραγουδιστές θα δουλέψουν με τον κύριο Σταμπόγλη 3 φορές κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, από 45 λεπτά την φορά . 
Στο masterclass θα υπάρχει πιανίστα για τους ενεργούς συμμετέχοντες, η κα Μάζη Μαρία, όσοι τραγουδιστές επιθυμούν μπορούν να έρθουν με δικό τους πιανίστα.
Τα δίδακτρα συμμετοχής για τους ενεργούς συμμετέχοντες είναι 80€ χωρίς πιανίστα του masterclass, 100€ με πιανίστα του masterclass και 30€ για τους ακροατές.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες & αιτήσεις στο forartsociety@gmail.com| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center