Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

MASTER CLASS  &  WORKSHOP  κιθάρας  με την  ΕΥΑ ΦΑΜΠΑ

15  &  16   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2018

Το Δελφικό Ωδείο (http://delfiko.weebly.com/) διοργανώνει Σεμινάριο κιθάρας με την Εύα Φάμπα (www.evafampas.gr)  στις 15 και 16 Δεκεμβρίου του 2018 στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου με θέματα:

1.    «Ζητήματα τεχνικής και ερμηνείας του ρεπερτορίου της κιθάρας» (μέχρι  δύο ατομικά μαθήματα για κάθε συμμετέχοντα)                                                                                                                                           2.    «Η μουσική προσωπικότητα του Heitor VillaLobos και η Μουσική του για Κιθάρα»  (διάλεξη)

3.    «Εργαστήρι Μουσικής Δωματίου με κιθάρα» (διαμόρφωση κιθαριστικού συνόλου, ερμηνεία έργωνH.VillaLobos και άλλων πρωτότυπων έργων).

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές - νέοι κιθαρίστες και  δάσκαλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 7719803  και  6945755945. Το σεμινάριο δεν έχει περιορισμούς ηλικίας  ούτε επιπέδου σπουδής και ρεπερτορίου για τους συμμετέχοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα παραπάνω τηλέφωνα και στο e-mail: delfikoodeio@gmail.com

Η ακόμη στη σελίδα https://www.facebook.com/events/537506246720279/| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center