Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΣΤΗΛΕΣ » σκληρό... baRock (Ν. Παναγιωτίδης)
  Εκτυπώστε το άρθρο

Δεν είναι προφανές;

[Η σειρά των άρθρων με τον συγκεκριμένο τίτλο προέκυψε από την διαρκή και μάλιστα συν τω χρόνω εντεινόμενη διαπίστωση ότι πράγματα που σε μένα φαίνονται αυτονόητα, για πολλούς είναι από άγνωστα έως και αδιανόητα! Κι αφού η λεγόμενη "κοινή λογική" δεν είναι κοινή για όλους...]      

...ότι όλοι χρειαζόμαστε πότε -πότε ανάπαυλα από τα δυσάρεστα;
Τα Χριστούγεννα έχουν προ πολλού απολέσει την όποια θρησκευτική τους ατμόσφαιρα και έχουν πλέον μεταλλαχτεί σε μια γιορτή του εμπορίου, στην αποθέωση του καταναλωτισμού. Εκτός αυτού, όμως, είναι και περίοδος διακοπών, ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, ευκαιρία για χαλάρωση και όμορφες βραδιές με τις οικογένειες και τους φίλους, χειμερινές εξορμήσεις στην υπέροχη Ελληνική ενδοχώρα ή ακόμα και ...θερινές διακοπές στο νότιο ημισφαίριο. (Έχω κάτι φίλους που θα πάνε στη Χιλή).

Για το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του TaR, λοιπόν, αποφάσισα ν' αναβάλω τα προφανή και διαρκώς ανυπόφορα που μας ταλαιπωρούν όλους, για το νέο έτος. 
Εύχομαι σε όλους τους φίλους συνεργάτες και αναγνώστες του TaR να περάσουν υπέροχα και ανέμελα τις μέρες αυτές και, παράλληλα, τους κάνω ένα αληθινά σπάνιο δώρο: Το συντομότερο άρθρο που έγραψα ποτέ!...

Καλές γιορτές σε όλους.

Νίκος Παναγιωτίδης
(Δεκέμβριος 2007)| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center