Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΣΤΗΛΕΣ » Μουσικές Αναφορές (Ε. Αγραφιώτη)
  Εκτυπώστε το άρθρο

8 Μαΐου
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΡΡΕΤ!

"H μικρή αυτή "ευχετήρια κάρτα" δημοσιεύτηκε στο TaR στις 8 Μαΐου 2007, ημέρα των γενεθλίων του Keith Jarrett

Το TaR θυμάται ότι γεννηθήκατε το 1945, στις 8 Μαϊου και αναγνωρίζει τη πανθομολογούμενη συμβολή σας στη Μουσική και την υψηλή της αισθητική θέση στη ζωή του παγκοσμιοποιημένου homus sapiensis, έτσι όπως θα έπρεπε αυτός να αυτο-διοικείται ή έτσι όπως θέλουν να τον περιφέρουν, από φυλλάδα σε φυλλάδα και από δεξιόστροφες μέχρι αριστερόστροφες αμπελο-πορείες, ως δήθεν ανεξάρτητο κι ελεύθερο άνθρωπο.
Μέσα από την τζαζ έκφραση, αλλά και μέσα από τις ερμηνείες στις Παραλλαγές Γκόλμπεργκ, μέσα από τις μουσικές εκρήξεις τού κοντσέρτου της Κολωνίας αλλά και μέσα από τη βαθιά ποίηση στα κοντσέρτα του Μότσαρτ, μπορείτε να είστε το ίδιο ο εαυτός σας κύριε Τζάρρετ.
Δεν είναι λίγο αυτό στην εποχή μας !!!
Είναι πάρα πολύ !!!

(Έφη)


ακούστε:

| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center