Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΑΡΘΡΑ (χρονολογικά) & Home » ΑΡΘΡΑ (θεματολογικά) » Κλασική Κιθάρα
  Εκτυπώστε το άρθρο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν για τους φίλους της κιθάρας μια ευκαιρία, εκτός του να παρακολουθήσουν δύο πολύ όμορφα ρεσιτάλ, να περιηγηθούν ταυτόχρονα και σε... εκκλησίες του λεκανοπεδίου!

 

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2011, ο Γιώργος Τοσικιάν παρουσίασε έργα για κιθάρα Ελλήνων συνθετών, στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Λουκά, στο Ηράκλειο:

 

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2011, ο Αλέξανδρος Κάλκος (βιχουέλα, αναγεννησιακή & μπαρόκ κιθάρα) και ο Βασίλης Τιγγιρίδης (μπαρόκ λαούτο) έπαιξαν μουσική της Αναγέννησης και του Μπαρόκ στην Ευαγγελική Εκκλησία της οδού Σίνα:

 

φωτογραφίες:

Άλκης Αναστόπουλος

(Τρίτη 10 Μαΐου 2011)| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center